מיגרנה יומיומית

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

13/11/2010 | 19:01 | מאת: ליאת

שלום ד"ר. אני בת 26, בחודשיים האחרונים התחילו לי כאבי ראש חזקים מאוד בצד ימין של הראש וכן בעורף. בכל פעם שזה היה קורה הייתי לוקחת משכך כאבים וזה עבר. בשלושה שבועות האחרונים התופיה חזרה מידי יום, בוקר וערב ולכן התחלתי לצרוך המון כדורים על מנת לטפל בכאב החזק. אני לא יודעת אם אפשר לאבחן זאת כמיגרנה כי אין לי בחילות ולא הקאות וגם לא רגישות לאור ולרעש ואני מש מודאגת מהמצב כי אני לא מבינה מזה ולא מבינה למה זה חוזר כל יום. אני חיה בארה"ב מעל שנה ולא טרחתי ללכת לרופא. מה דעתך על הכאבים הללו, האם ניתן לאבחן כמיגרנה? מה עליי לעשות על מנת שתדירות הכאב תדעך? תודה!

ליאת שלום הכאב שאת תמארת אינו אופיני למיגרנה. קיימות סיבות רבות לסוג כזה של כאב כדאי לפנות לרופא לבירור המקור.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש