רילרט 80 מ"ג

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/11/2009 | 09:57 | מאת: ליאת

שלום יעל, אני נוטלת את כדור הרילרט כבר מס' שנים במינון הגבוה ביותר(80 מ"ג). האם התרופה יכולה להזיק לאורך זמן ואם כן, האם יש תחליפים לכדור? אני סה"כ מאד מרוצה, בזכות הכדור אני נפתרת מכאב הראש תוך זמן קצר יחסית ויכולה להמשיך לתפקד. האם יש תרופות חדשות בשוק שכדאי לדעת עליהם? האם אפשרי ליטול בזמן הריון?

03/12/2009 | 20:08 | מאת: ד"ר יעל שטרן

הרילרט ודומיו הן תרופות ספציפיות למיגרנה ולכן יעילותן . אם את משתמשת בתרופה מעת לעת -אין בעיה. במידה ואת צורכת כמויות גבוהות של הרילרט בתכיפות גבוהה יש מקום לשקול טיפול מונע.

20/12/2009 | 08:55 | מאת: יוסי

בחודש, מפולג שווה.

18/09/2012 | 11:00 | מאת: מיכל

עם טיפול מונע של שנים טופמקס 100 מ"ג ביום יש שבועות רבים בחודש שההתקפים הם כמעט מידי יום ביומו ויש מצבים שאני יכולה להגיע לעד 4-5 או ריזלט או זריקות של אימיטרקס בשבוע. הגעתי כבר מזמן למחשבה שהטיפול המונע גם הוא אינו עוזר וגם הטריפטנים הם בעצם רק עזרה ראשונה מכיוון שהם מעבירים את המיגרנה למספר שעות והמיגרנה חוזרת שנית. אני מגיעה למצבים שכשאני שמה לב שהגזמתי עם הטריפטנים אני לוקחת כדור בשם קלונקס ונכנסת למיטה לישון, מה שאומר - נעלמת לפחות ל-12-24 שעות מהנוף של משפחתי. האם יש רופא שיכול להגיב על המצב ולתת איזשהי עזרה? כבר ניסיתי את כל הפתרונות ההומיאופטיים והרפואיים (כולל טיפולי בוטוקס) שיכולתי, בקרתי אצל רופאים רבים בארץ, ואף אחד לא הצליח לתת לי פתרון.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש