מיגרנות, סחרחורות ובחילות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

22/10/2014 | 18:45 | מאת: מירי

אני בת 29, סובלת ממיגרנות כבר שנים, אך לא ברמה חריגה. מזה כשנתיים אני סובלת ממיגרנות, סחרחורות ובחילות באופן תכוף, לעיתים קרובות וללא גורם ברור. הבחילות, לעיתים קרובות, מביאות אותי לכדי הקאה. מצב שזה לאחרונה הביא אותי למצב של חמצת סוכרתית. חשוב לי לציין שהסחרורחורות והבחילות מגיעות גם כשהסוכר מאוזן לחלוטיין ואין שום אינדיקציה לירידות/עליות ברמות הסוכר. אציין גם שאובחנה אצלי פיברו' ואני תוהה אם יכולה להיות סיבה לסחרחורות, בחילות, ההקאות והכאבים שאפיינו את הפיברו' - שאינם אלא מחלה אחרת בפועל. ואם זה לא, האם נידונתילחיות חיי סבל עם המכאובים האלה? :-/

שלום מירי יתכן והבחילות וההקאות קשורים למצב המיגרנה כדאי על כן לנסות טיפול מונע למיגרנה שעשוי למנוע גם את שאר התופעות,אינני רואה קשר לפיברומיאלגיה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש