מיגרנה בהריון

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

04/09/2014 | 16:03 | מאת: סשה

שלום אני סובלת מיגרנות הרבה שנים עד עכשיו לקחתי ריזלט אבל עכשיו אני בהריון שבוע 18 סובלת כבר שבועיים ממיגרנה קשה זה קורה כול יום בלילה אני מתעוררת מהכאב ועד שעות הצהריים נמשך הכאב בעיקר בצד שמאל וכאבים בעין הכאב כל כך חזק שאני רואה מטושטש ולפעמים גם מקיאה אחר כך זה עובר ושוב מופיע בלילה אני כבר שבועיים לא יכולה לתפקד הייתי במיון בתחילת ההריון גם בגלל התקף מיגרנה והתייעצתי עם נירולוג נאמר לי שאסור לקחת כדורים ומותר רק רק אקמול או אופטלגין וזה לא עוזר לי השאלה שלי מה אפשר לעשות במקרה כזה? האם יש דרך לטפל בזה?? אני פשוט לא יכולה לתפקד

יש תרופות מונעות סשה אותן ניתן לקחת בהריון, החדשות היותר טובות הן שברוב המקרים ההתקפים נעלמים לקראת החצי השני של ההריון. בכל אופן פני למומחה לכאבי ראש.

06/09/2014 | 09:15 | מאת: סשה

תודה על התשובה אבל איזה תרופות אפשר לקחת? כבר הייתי בהתייעצות אצל נירולוג וגם בבית חולים נאמר לי שאין תרופות שניתן לקחת בהריון נגד מיגרנה רק אקמול ... אני עכשיו בשליש השני של ההריון והכאבים וההתקפים רק מתחזקים ... לאיזה רופא לפנות ? איזה תרופות ניתן לקחת ??

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש