מיגרנות חוזרות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/06/2014 | 12:34 | מאת: לירון

ד"ר קוריצקי שלום, אני סובלת ממיגרנות כבר מס' רב של שנים. בדרך כלל אני משתדלת שלא להשתמש בתרופות וכדורים ולסבול את הכאב עד כמה שאפשר. בדרך כלל התקפי המיגרנה הם אחת למספר שבועות, יש תקופות שבהן תדירות ההתקפים יותר גדולה ויש שפחות. בערך בשלושת השבועות האחרונים התחילו לי מיגרנות וכאבי ראש חוזרים ובלתי פוסקים. אני קמה עם הכאב בבוקר והוא לא נעלם לאורך היום, לרוב גם מתגבר. לרוב גם כדורים להרגעת הכאב לא עוזרים (יכולים טיפה לעמעם אך הוא תמיד מורגש). יש ימים שהכאב בינוני בעוצמתו ויש שמאד חזק. לעיתים אני ממש מרגישה שמדובר במיגרנה וחצי ראש כואב יותר (כאב מעל העין, לחי, רקות וגם כל הגולגלת עצמה) ולעיתים פשוט לחץ בראש וכאב עמום בראש. אין יום במהלך תקופה זו שקמתי ללא כאב. בימים שהכאב מאד חזק הוא גם מפריע לשינה. מה יכולה להיות הסיבה לכך ומהם הפתרונות האפשריים? תודה

שלום לירון יתכן מעין התקף ארוך "סטטוס " מיגרנוטי, מאידך עקב השינוי המובהק בתדירות צריך לערוך בירור באם קיים גורם אחר, פני בתחילה לרופא המשפחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש