הרצל 28 אזור

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

09/09/2010 | 11:26 | מאת: אברהם זגה

ד"ר אריה קוריצקי שלום, אני כבן 60 ,סובל מכאבי ראש משנת 1998. בכל החלק השמלאי של הראש כגון: הרקה גלגל העין ומעל הגבה (במצח),והעין מתחילה לדמוע. כל התקף של כאב ראש נמשך כ-שעתיים. הכאב מעיר אותי בלילה,ולא נותן לי אף מנוחה ביום,ברגע של התקף הכאב אני מחבר את עצמי לבלון חמצן שקיבלתי ע"י המלצה מרופא נורולוג. אני משתמש בזמן הכאב בכל משכחי הכאבים שקיימים,ברגע של התקף שחוזר מס' פעמיים ביום אני הולך לנסות לקבל טיפול בביה"ח. ולא מוצאים את פתרון הבעיה שלי. אני מעוניין אפילו להפגש איתך על מנת לקבל חוו"ד וטיפול יסודי יותר. תודה רבה חג שמח ושנה טובה.

שלום אברהם אתה סובל מכאב ראש מקבצי cluster headache כנראה בצורתו הכרונית יש הרבה מה לעשות במקרים אלו אני מנסה לראות החולים באופן דחוף! אנא השאר לי הודעה עם טלפון שלך ב טל' 09-7714319 חג שמח!!

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש