בהמשך לתשובתך על כאב ראש אחורי בצד שמאל

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

06/11/2012 | 18:16 | מאת: צ

ענית לשאלתי אתמול לגבי כאב כמו מכה מאחורי הראש הייתי היום אצל נוירולוג והוא טוען שזה מהתקררות אז יש כאב בעצב. אמנם הכאב היום כבר ממש פחת. כך היה גם במקרים אחרים כשהרגשתי את אותו הכאב זה כואב חזק ואחרי 3 ימים הכאב פוחת ונעלם, לא התקררתי הפעם וגם לא בפעמים הקודמות אמרתי זאת לנוירולוג אומר שאולי הייתי ליד מזגן או חלון פתוח, נתן לי מרשם לכדורים אמר שכשיכאב שאקח, אני לא אוהבת לקחת כדורים סתם כשיש לי כאבים מחכה שיעברו בלי כדור. לא יכול להיות שזה משהו אחר? קצת מוזר שלא התקררתי השבוע (יש לציין שהכאבים התחילו ביום שבת עכשו עברו)לא נראה לי כל כך שזו התשובה יכול להיות שלפעמים כשרופא לא יודע בדיוק מה זה הוא חושב שאולי זה מה שקרה.

התקררות כגורם היא יותר פולקלוריסטית ממדעית.

08/11/2012 | 20:27 | מאת: צ

מה הכוונה בפולקלוריסטית? בכל מקרה לא קיבלתי מענה שנראה לי הגיוני אחרי הביקור אצל הנוירולוג. תודה על תשובתך.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש