אאורה ללא כאב ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

20/05/2012 | 22:48 | מאת: אפרת

אני סובלת ממיגרנה שנים רבות ונוטלת אימיטרקס בעת התקפה. לאחרונה החמירו לי ההאורות והן קורות לי יום אחרי יום ולאחר מכן יכולה להיות הפסקה של כמה חודשים ושוב חוזר אאורה כמה ימים יום אחרי יום. למרות שידוע שזה לא גורם נזק ממשי אני נלחצת מאד כשזה קורה. האם זה מסוכן בצורה כלשהיא, האם יש דרך לחזות ולמנוע את האאורה, אודה עבור תשובה מהירה.

אכן אפרת אאורה כמעט באופן מוחלט לא גורמת נזק מוחי קבוע. ניתן לתת טיפול מונע,פני למומחה לכאבי ראש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש