אאורה ללא כאב ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

27/04/2010 | 15:22 | מאת: לירון

ד"נ שלום רב ! מזה כ - 3 שנים שהנני סובל אחת לתקופה של כחודשיים מאאורה ללא כאבי ראש בדיקה נוירולוגית שכללה MRI דופלר עורקי צוואר יצא תקינה. רופא המשפחה רשם לי SLOW DERALIN 160 ML ,שאלתי המרכזית הינה לאור העובדה שאין בתרופה זו שהנני נוטל כמעט חצי שנה בכדי לשנות את המצב או להטיבו 1.האם ישנה אלטרנטיבה אחרת ? 2.כמו כן האם זה הגיוני שלעתים האאורה תופיע שבוע אחר שבוע בתדירות של 3 פעמים בחודש ? בברכה.

שלום לירון הדרלין אינה תרופת הבחירה לAura של מיגרנה ללא כאב ראש ניתן לטפל בצורה יותר ספציפית. כדאי להתיעץ עם מומחה בתחום כאבי הראש. התדירות משתנה ואין חריגות כלשהי ב3 התקפים לחודש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש