רעש רקע מוזר שמתי לב לאחרונה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

03/12/2020 | 23:24 | מאת: נוי

שלום רב יש לי שאלה , האם באופן טבעי אדם אמור לחוש שיש צליל רקע כשיש שקט מוחלט או שזה לא אמור לקרות . שמתי לב שכאשר אני שמה ראש על הכרית לקראת שינה אני מרגישה מין צליל רקע קשה לי לתאר אותו אבל הוא סדיר ומתמשך כמו טיייייין ולא כמו פעימות או דפיקות . אני לא יודעת אם זה היה קיים לפני ומכיוון שאני סובלת מחרדות ונוטלת נוגדי חרדה אני עוד יותר ערנית לתופעה הזו ואני ממש בלחץ שזה טינטון שתפס אותי עכשיו . מה דעתך ? במידה וזה טינטון האם יש חשש מבעיה נוירולוגית רצינית . ושוב האם רעש רקע קיים אצל כולם ??

05/12/2020 | 01:32 | מאת: אמיר

גם לי יש את זה בלילה כשאני שוכב על הצד והאוזן שלי על הכרית .. זה כמו בזזזזז כזה ארוך שלא משתנה

05/12/2020 | 15:17 | מאת: נויה

היי אמיר האם הכוונה שלך שזה נורמלי ואין דבר כזה שקט מוחלט ? אני מתקשה להבין אם זה טינטון שנוסף לי לאחרונה או שרק עכשיו שמתי לב שיש רעש רקע אצל כולם

נוי את מתארת מעין טינטון, לרוב ללא מחלה מיוחדת. פני לרופא אאג לאיבחון

05/12/2020 | 23:56 | מאת: אמיר

זה לא קורה רק לך.. יש לי את זה גם , אמנם לא תמיד אבל זה קיים ואצל רבים אחרים תנסי לא לחשוב על זה ואולי בדיקה אצל רופא אף אוזן תוכל להרגיע אותך בנושא

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש