תסמיני גמילה מאלטרולט

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/11/2020 | 10:31 | מאת: לילך

לקחתי אלטרולט 20 מ"ג במשך כשנתיים בשל מיגרנות כרוניות. בחודשים האחרונים עקב שיפור במצב המיגרנות הורדתי מינון בהדרגה - כל כמה שבועות ירדתי ב-5 מ"ג עד שבשבוע שעבר הפסקתי לגמרי. תוך כמה ימים התחילו לי נדודי שינה, בחילות בלתי פוסקות ושלשולים. האם כל אלה יכולים להיחשב תסמיני גמילה מהכדור? חשוב לציין שאני סובלת גם ממעי רגיז ובתקופת נטילת האלטרולט חל שיפור גם בתסמיני המעי, אך כאמור, עכשיו יש לי בלאגן בבטן כל יום.

יתכן מאד לילך. לאלטרולט השפעה פאראסימפטית לכן מאט פעילות המעי ולכן ההטבה. מציע בשלב זה לבזור ל10 מ"ג

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש