כאב ראש כרוני מסוג כאבי ראש על רקע מתח

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

15/11/2020 | 13:44 | מאת: פא

שלום, מזה 20 שנה מאובחן עםtension headache לאחר השלמת בדיקות. הסתדרתי עם אלטרולט (10 מ״ג) ולאחר 10 שנים עברתי לאטלטרול (25 ״מג). לפני כחודשיים חזרו הכאבי ראש. נסיתי מספר ימים בודדים 50 מ״ג ללא שינוי ובהמלצת הרופא עברתי לנורטילין. הגעתי ל50 מ״ג ללא שיפור. האם מומלץ לנסות שוב אלטרול 50 מ״ג אך ולתת צ׳אנס מעבר למספר ימים? עוד אפשרויות? תודה מראש

כנראה שהאלטרול אינו פועל כעת יש תרופות אחרות שאינן בהכרח תרופות נוגדות דבאון והן יעילות לטיפול בכאב ראש תעוקתי כזה. פנה למומחה לכאבי ראש לשם איבחון וטיפול מתאים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש