כאב ראש ולחץ מתח וחרדה...

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

12/10/2020 | 19:03 | מאת: אביב

שלום ד״ר אני בן 25 בריא וחרדתי מאוד למצבי. אני נמצא במתח רב ובפחד גדול שמתגבר מאוד לקראת השינה בלילה שמא יקרה משהו ואתמול כאב לי הראש לפני השינה והתעוררתי לפנות בוקר עם הכאב ראש וקמתי לקחתי אקמול וחצי שעה אחרי שהוא נרגע חזרתי לישון הכאב ראש מתבטא בחלק האחורי של הראש לא חזק מדיי אלא לוחץ כזה רק אגיד שעשיתי בדיקות דם לאחרונה יצאו תקינות האם יש חשש לגידול מוחי או מהדברים שמחייבים בדיקה דחופה?

כאמור יתכן מיגרנה

13/10/2020 | 00:22 | מאת: אביב

אתודה על התשובה והמתח והחרדה הקשים לא קשורים? אני מאוד לחוץ ממחלות או גידולים השם ישמור צריך לעשות בירור או אפשר להירגע?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש