סימנים מוזרים בקרקפת הראש אחרי כאב ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/09/2020 | 20:24 | מאת: דורון

שלום רב. בן 50. בריא. פעם בכמה זמן (שבועיים-שלושה) אני סובל מכאבי ראש - מעין תחושה של לחץ מבפנים החוצה בכל הגולגולת. שמתי לב כמה וכמה פעמים שאחרי כאב הראש מופיעים סימנים על פני עור הקרקפת, מעין שריטה בעור, אלא שכמובן לא נחבלתי ולא עשיתי זאת לעצמי. ראה תמונה מצורפת. בנוסף, מדדתי את לחץ הדם בימים של כאב הראש וראיתי שיש עליה קלה ביחס לנורמה שלי. 140/88 במקום 125/85 . אשמח לשמוע האם תופעה זו מוכרת והאם היא יכולה להצביע על בעיה כלשהי. תודה.

עליה מסוימת בלחץ הדם יכולה ללוות כאב ראש, לגבי הסריטה לא ברור יתכן ביטוי להרחבת כלי דם.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש