המשך כאב פנים כרוני לאחר עקירה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/09/2020 | 14:42 | מאת: כאוב

בהמשך למענה שלך ב-15.9 ראשית, תודה רבה. איזה טיפול ספציפי אתה ממליץ במרפאת כאב שעשוי להקל? האם זריקת בלוק חוסם רלוונטית? לדעתך הבעיה עצבית-נוירולוגית נוירופטית ולא TMJ/צווארי? אם הכאב כרוני 24/7 ונמשך מעל 5 שנים מרגע העקירה, כדורים נוגדי כאב/קנאביס יכולים להקל? אם אקח כדורים תקופה מסוימת וברגע שאפסיק הכאב יחזור חלילה? לקחת כדורים כל החיים יגרום לתופעות לוואי ועשוי אמנם לעזור לכאב אך לייצר בעיות חדשות? אני יודע שלגבי טיפול בנזק נוירולוגי לאחר עקירה יש חלון זמן מצומצם- אם הייתי פועל 3-6 חודשים לאחר העקירה והייתי עובר הליך לטיפול העצב או משהו אחר לכאב הייתי נמנע מהתחושות והכאב הכרוני?

כפי שפרטי לפניך. הבעיה כעת אינה באזור הפנים אלא בחיווט במוח. צריך תרופות המורידות רגישות עצבית. פנה לנוירולוג או לרופא או מרפאת כאב.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש