רגישות/לחץ ושריפה בקרקפת

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/08/2020 | 20:58 | מאת: דורית

בת 32, בריאה בדרך כלל. ביום שישי לפניי כשבועיים התחילו כאבים נורא חזקים באוזן ימין, אשר הקרינו לדקירות בראש - רק בצד ימין. ניגשתי לרופאת המשפחה שאבחנה כי יש דלקת באוזן ימין והביאה לי אנטיביוטיקה. לאחר הכאב באוזן והדקירות, הוחלפו ברגישות מטורפת ולעיתים קרובות בשרפה של ממש באזור ולחץ. אציין, רק באיזור מסויים נקודתי, בצד ימין של הראש.אני לא יודעת אם להגדיר את זה כאב ראש, כי זה לא בדיוק, זאת הרגשה של משהו שמטריד ומציק מאוד, לחוץ, לעיתים שורף. כל פעם שאני נוגעת עם היד ההרגשה כמו שיש פצע כלשהו אציין כי במהלך 7 החודשים האחרונים אני עובדת מהבית על הספה כנראה בצורה לא נכונה, והתחילו כאבי צוואר. כאשר אני הולכת לישון ושוכבת, הכאב פחות מורגש ומשתחרר מעט נבדקתי ע״י א.א.ג, הכל תקין. במה נראה לך שמדובר? תודה רבה.

שלום דורית, יתכן גרוי של העצב העורפי. פני למרפאה לכאבי ראש או למרפאת כאב לעתים ניתן להפסיק הכאב ע"י הזרקה מקומית.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש