כאב ראש שמתחזק בעת שיעול

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

27/06/2020 | 12:30 | מאת: אורי

שלום, אני בת 17. אתמול התחילו לי כאבי ראש חזקים שמתחזקים כאשר אני משתעלת ובנוסף לכך הראייה שלי מטושטשת וכאשר אני מתמקדת למקום מסוים אני רואה חצי רגיל ובחצי השני מסך שחור . האם כדאי ללכת לרופא ? זה הגיוני? יש לי יתר לחץ דם כבר כמה שנים , זה יכול להיות קשור ? תודה

29/06/2020 | 09:12 | מאת: חצי רופא

שלום, "לא כדאי "אלא דחוף ללכת לרופא עיניים וגם לרופא משפחה. מדובר בהפרעות בשדה הראיה לא להזניח. יתכן שהבעיה מהעין אך יתכן גם בעיה של כלי דם במוח.

שלום אורי כאב ראש בשיעול מצריך הערכה לעתים נובע מעלית הלחץ התוך גולגולתי ויצריך הדמיה בCT או MRI לעתים קרובות אין לו משמעות מיוחדת אבל יש צורך לברר די מהר, אם מתמיד פני לחדר מיון.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש