תאונה דרכים בעמידה. כאבי ראש מהמכה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/05/2020 | 13:57 | מאת: שיר

שלום. עברתי אתמול תאונה דרכים. עמדתי ברמזור אדום והרכב השלישי נכנס ברכב השני והוא בנו. כתוצאה מהמכה המאד חזקה נדחפנו כמה מטרים קדימה עם הרכב והחלק האחרוי נמעך לגמרי. אני ובן זוגי ישבנו חגורים מקדימה וקבלנו מכה בראש ובעורף כתוצאה מההדף. במיון רק בדקו מדדי דופק ולחץ דם הליכה על קו ישר והנחיה על מנוחה ולקחית משככי כאבים. זאת מאחר ואין לנו הקאות או התעלפויות. האם לדעתך אלו בדיקות שמספיקות במקרים כאלה? אשמח לדעת על מנת להיות רגועה שלא פספסו משהו. תודה רבה וחג שמח

שלום שיר ברוב המקרים כאבים ואי נוחות בצוואר שחולפת תוך כמה ימים, לעתים התופעות נמשכות זמן ארוך. בשלב זה רק טיפול סימפטומטי אם יחמיר ניתן יהיה לשקול בירור נוסף. חג שמח

29/05/2020 | 11:08 | מאת: שיר

תודה רבה על המענה. אין החמרה או תופעות חדשות. במקרים כאלה אין סיבה לחשוש לפגיעה פנימית/דימום/זעזוע נכון..?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש