אפילפסיה גרנד מאל ומיקרודוזינג של פסילוציבין

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

12/05/2020 | 14:40 | מאת: איתן

שלום, אני עם אפילפסיה גראנד מאל, למוטריג ין 250*2 מג ביום וגם שמן CBD 33*2MG ליום. חווה התקפים פעמים ספורות בשנה. אני גם מאוד מעוניין להתחיל מיקרודוזינג של פסילוציבין על פי הפרוטוקול של ד ר ג יימס פאדימן (dr james fadiman). השתמשתי במשני תודעה בעבר (רק סרוטונרגיים, DMT ומסקלין) ששיפרו את איכות החיים שלי מאוד וללא כל השפעה נראית לעין על האפילפסיה שלי. אבל מיקרודוזינג זה ממושך ואולי שונה בשל כך. רציתי לשאול האם יש ידע כלשהו בתחום והאם יש לך חוות דעת לגבי הבעיתיות/חוסר הבעיתיות של אפילפסיה ומיקרודוזינג של פסילוציבין. תודה!

איתן שלום, פורום זה עוסק בכאבי ראש ולא באפילפסיה, פנה לפורום המתאים. בהצלחה!

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש