טיפול במשך שנה וההשלכות בראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

12/05/2020 | 04:36 | מאת: נחום

שלום מה הם תופעות הלוואי בהפסקה של קלונקס 0.5 ממה שידוע לך למי שנטל את הכדורים האלו במשך שנה ? האם זה פוגע במערכת העצבים הכדורים האלו ? אני נוטל שנה כול יום 2-3 כדורים תכדורים האלו ומתכנן להוריד את הכדורים לחלוטין המרשם ניתן לי על ידי הרופא משפחה לא פסיכולוג או פסיכיאטר שאף פעם לא הייתי כי לא הרגשתי צורך זה ניתן לי אחרי תקופה ארוכה של דופק לב מהיר כאבים בראש ובלב ואחרי בירור מקיף שעשיתי הכול היה תקין ואובחן שזה כנראה חרדה מה הם תופעות הלוואי הנפוצות שאתה יודע שיש ? והאם אחרי שנה שלקחתי תכדורים האלו כול יום 2-3 כדורים ביום שזה 14 ואולי קצת יותר בשבוע אני יוריד ל3-4 בשבוע במשך חודש חודש וחצי זה הורדה טובה מהכדורים האלו ?

שלום נחום, נראה לישזה קצב טוב להורדה, אבל הייתי מציע להפגש עם פסיכיאטר ולו רק להסדיר הירידה והערכה באם יש צורך בטיפול תחליפי

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש