כאבי ראש יומיים קשים כ 6 שנים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/05/2020 | 01:09 | מאת: יוליה

כאבי ראש יומיים בלתי נסבלים בדיקת mri מלפני שנתיים תקינה נאמר לי שזה new daily persident ניסיתי כל מיני תרופות גם פסיכיאטריות וגם טיפולים משלימים וכלום לא עוזר..כל יום לוקחת משכחי כאבים סבל נוראי אין איכות חיים עצב ומרגישה שזה לא ייגמר לעולם גם טיפות שמן קנביס לא עזרו..בבקשה תעזרו לי אני כבר מיואשת וכואבת

10/05/2020 | 01:41 | מאת: יוליה

רציתי רק להוסיף שקיבלתי כבר 3 זריקות של תרופת agovi ועדיין אין הטבה,כמה זריקות ואם בכלל צריך כדי שזה יעזור ,האם יש איזשהו פיתרון?? כל הזריקות בצואר ליקודאין גם לא עזרו..אין לי יום של חסד בבקשה בבקשה תעזרו לי אני מתחננת לא מסוגלת יותר ליסבול

שלום יוליה, אכן את מתארת צורה כרונית קשה של כאבי ראש עמידים לטיפול. בבית החולים איכילוב במסגרת המח' הנוירולוגית קיימת מרפאה להעצמה המטפלת בסוג זה של כאבי ראש עמידים לטיפולים שונים. נסי לפנות למרפאה זו.

15/05/2020 | 01:07 | מאת: יוליה

כהמלצתך שלחתי בקשה למרפאת כאב ראש באיכילוב וקיבלתי תור למרץ 2021 פשוט הזוי איך אני שורדת?כל יום בשבילי גיהנום,עד לפני שכאבי ראש התחילו הייתי אשה שמחה ומלאת חיים ועכשיו פשוט לא יודעת איך להמשיך התעייפתי מאוד אבקש את עזרתך פשוט לאט לאט אני נחלשת מרוב כאבים היומיים בלי הפסקה ובכי

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש