כאבי ראש אחורי במשך תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

20/04/2020 | 20:27 | מאת: מאיה

בת 23, לפני כ5 שנים החל כאב ראש אחורי שלא חוויתי מעולם והוא ליווה אותי כל היום. ללא בחילות או הקאות, סחרחורות נדיר ביותר , אך מופיעים אחת ל-. בירור מקיף הכולל סי טי וmri לא העלה ממצאים. לא זוכרת האם הכאב עבר וחזר שוב או שמא התרגלתי לחיות איתו. לפני כ3 חודשים החלטתי שוב לברר. ניורלוג טען כי הבירור מלפני 5 שנים מספק ועלי לבדוק דברים אחרים כגון תזונה , לחץ וכו וסבר שמדובר בכאב ראש מתחי. הייתכן שכאב ראש אחורי שמלווה אותי כל שעות היום בעוצמות משתנות לא נובע מגידול? האם עלי להתעקש על בדיקת mri נוספת?

20/04/2020 | 20:30 | מאת: מאיה

אוסיף ואציין שרופאת המשפחה שלי שמודעת למצבי שוללת כל קשר לגידול לטענתה כי מדובר באותו כאב ראש אחורי שהתלוננתי עליו בעבר. האם הייתכן כי בעבר הכאב לא נבע מגידול והיום כן?

ככל הנראה מאיה אותה "הגברת" כלומר כאב ראש תעוקתי שעשוי לנבוע ממתח. נראה לי שהנוירולוג שלך צודק.

21/04/2020 | 15:43 | מאת: מאיה

תודה רבה ד״ר קוריצקי

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש