כדורים למיגרנות שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

16/03/2020 | 20:41 | מאת: דורון

שלום וברכה ד"ר קורינצקי כתבתי לך בעבר לגבי כדורי "ריזטריפיטין 10 מ"ג שאני לוקח כנגד מיגרנות וכן "סומטרידקס 100 מ"ג" כאשר בסומטרידקס אני לוקח חצי כדור למעשה שניהם עוזרים לי פחות או יותר כאשר ל"ריזטריפיטין לוקח מספר שעות עד שעובר לי המיגרנה ואילו לסומטרידקס פחות זמ לשאלי מה עדיף לקחת? ומה פחות בריא לגוף משניהם? שהרי הריזטריפטין יש לו 10 מ"ג תודה רבה רבה לתשובתך

שלום דורון, לא ניתן להשוות בין מספר המיליגרמים בכדורים שונים. שתי התרופות מאד בטוחות והמנגנון זהה בחר במה שיותר נוח ויותר אפקטיבי.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש