כאבי ראש לאחר קיום היחסים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/02/2020 | 10:20 | מאת: אלון

שלום רב אם אני לא בפורום הנכון-נא להפנות אותי לפורום המתאים בן 48 והייתי בריא בדר"כ לאחרונה אני סובל מכאבי ראש חזקים באזורים שונים בראש לאחר היחסים פעם זה היה לעיתים נדירות ועובר מהר ורק בתנוחה מיוחדת כמו יחסים בעמידה-ועכשיו זה קורה כל הזמן ובתנוחות רגילות וכאמור הכאבים חזקים וזמן רב אחרי היחסים לא עוברים מה לעשות? אולי קרה לי כתוצאה מעצבים שחטפתי בזמן האחרון נזק נוירולוגי וחס וחלילה בלתי הפיך?

שלום אלון, כאב ראש הקשור ליחסי מין מוכר, יש במקרים אלו לבצע MRI מוחי לשלול לחץ על מערכת חדרי המוח בחלק האחורי, מאידך ברוב המקרים לא מוצאים ממצא מיוחד ונית לטפל תרופתית ולמנוע התופעה המאד לא נעימה הזאת.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש