כאבי ראש חזקים אחרי ניקור מותני

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

09/01/2020 | 19:03 | מאת: רויטל

שלום, בתחילת השבוע אושפזתי במחלקה הנוירולוגית ועברתי ניקור נותני שלאחריו נמצא לחץ תוך גולוגולתי וקיבלתי טיפול בכדורי דיאמוקס. יום לאחר השחרור התחלתי לסבול מכאבי ראש קשים מלווים בבחילות ומוחמרים בישיבה ועמידה. האם לנוח ולחכות שיעבור או שכדאי לפנות שוב למיון? הבנתי שיש פרוצדורה של blood patch שיכולה לעזור. מה ההמלצה?

שלום רויטל, כאב הראש נובע מדליפה של נוזל שדרה עקב הניקור. ניתן לנסות לשכב ולשתות הרבה באם לא יחלוף אחרי סוף השבוע פני לביצוע הBLOOD PATCH.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש