כאב ראש שלא חולף שבועות רבים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

05/01/2020 | 22:14 | מאת: זאב

האם ייתכנו כאבי ראש מגרנותיים בכל המצח המלווים בכל הסימפטומים של מיגרנה, בחילות, רגישות לאור ורעש, דפיקות בראש. כל הטרפטינים לא עוזרים. מה הפיתרון?

שלום זאב, אם הכאב מתמשך שבועות ולא בצורת התקפים על אף הסמפטומים המיגרנוטיים האבחנהלא מתאימה למיגרנה ויש צורך באיבחון בהתאם. פנה לרופא המשפחה או לנוירולוג.

06/01/2020 | 07:21 | מאת: זאב

האם יתכן חלילה גידול שאינו מודגם בהדמיה עם הזרקה? אילו סיבות נוספות יכולות לגרום לכאבים שלא חולפים? תודה רבה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש