בחילות בנסיעה או ישיבה הפוך

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

31/12/2019 | 00:28 | מאת: סקרנית בת 24

היי, תמיד היו לי בחילות בנסיעה גם בנסיעה עירונית באוטובוס. אני זוכרת שהייתי צריכה לרדת עם אימי להקיא. כיום זה כמובן חלף... לשבת הפוך גם לא בא בחשבון ופתאום שמתי לב שאני כן יכולה... רק לקרוא יכול לגרום לבחילה. רציתי לשאול, איך זה השתנה? אני יודעת שזה קשור למרכז שיווי משקל אבל לא הבנתי איך מי שרגיש הופך לבלתי רגיש? תודה

בחילה בנסיעה בגיל צעיר דווקא מאפיין לעתים ילדים שילקו במיגרנה, לרוב אכן נעלם בגיל מבוגר עם בשלות המערכת הוסטיבולרית.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש