להוריד חזיה בבדיקה בגלל כאבי ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/12/2019 | 08:00 | מאת: אנונימית

אני סובלת מכאבי ראש כבר תקופה ארוכה, לא סובלת מלחץ, שומרת על תזונה מאוזנת, עושה ספורט, ישנה מספיק, לא לוקחת תרופות ולא מעשנת. הרופא טען שכאבי הראש נובעים מהחזיה שלי וביקש להוריד אותה יחד עם החולצה. אפילו אם זה באמת נכון, למה לא מספיק לשאול את המטופלת בעל פה על הרגלי לבישת החזיה שלה? למה יש צורך להביט בחזה מקרוב ולערוך לו בדיקה גופנית?

אנונימית יקרה, שאלה מביכה אינני רואה כל קשר בין מה שתארת לכאבי ראש.

26/12/2019 | 15:02 | מאת: אנונימית

קראתי במקורות שאם החזיה לוחצת על הגב זה עובר לצוואר ומשם לראש דרך העצבים, וחוץ מזה אין לי בעיות בריאות נוספות

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש