טופיתרים וכאב ראש מקבצי

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

05/12/2019 | 08:07 | מאת: דניאל

מזה כ10 שנים שאני סובל מכאב ראש מקבצי . מטופל בכדורי ווראפרס + ליקרביום. שעוזרים לי למנוע התקף. שמעתי על כדור בשם טופיתרים. שאלתי היא: האם עדיף לעבור לטופיתרים ? האם טופיתרים יכול לעזור יותר מהשילוב של ווראפרס+ ליקרביום? תודה על תשובה מפורטת.

לא דניאל, הטופיטרים אינו שורה ראשונה בטיפול בכאב ראש מקבצי ואינו תחליף לתרופות אותן אתה נוטל.

05/12/2019 | 16:08 | מאת: דניאל

תודה לך ד"ר קוריצקי . תשובתך מסייעת לי בקבלת החלטה לגבי דרך הטיפול המומלצת. אעמוד עימך בקשר, תודה,תודה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש