דקירות בראש.אני אשה בת.61 לא מתעמלת

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/07/2019 | 23:01 | מאת: לאה נווה

שלום. אני בת 61. יומיים כבר יש לי דקירות חזקות בראש מאחור בצד ימין גם מאחורי האוזן ובצואר צד ימין.כל מס דקות דקירות די חזקות וכואבות..יש לציין שיש לי יתר לחץ דם.וסוכר גבולי..מה לדעת הרופא אני צריכה לעשות.לפני. כחצי שנה בערך גם היתה אותה תופעה בערך שבועיים וחלף.בבוקר אני קמה עם נשימות כבדות ומתעוררת עייפה מאוד.

שלום לאה, דקירות עזות כאלו מוכרות כמעט תמיד אינן קשורות למצב חמור, לעתים קרובות חולפות מעצמן לעתים יש צורך לטפל .יש תרופה ספציפית, היוועצי בנוירולוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש