כאבים חודשים לאחר חבלת ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

22/07/2019 | 17:12 | מאת: עופר

לפני כשלושה חודשים הותקפתי וקיבלתי אגרוף לפנים. כתוצאה מהאגרוף (או מחבטה של הראש על המדרכה, אני לא בטוח) התפתחה מיידית "בלוטה" במצח וגם היה לי שפשוף שם (עם דם, אבל לא מדמם וללא צורך בתפרים) - בבדיקות רנטגן שנעשו מיד לאחר האירוע לא התגלו שברים. בנוסף לא איבדתי הכרה ולא הקאתי. מאז אני עדיין מרגיש כאבים מדי פעם - לא מאוד חמורים - אבל הם שם - באיזור שנפגע במצח ועד לגבה וסביב ארובת העין (ימין). אפשר לתאר אותם כמעין לחץ, וזה מתגבר כשאני עייף. בתחילה לא יחסתי לזה חשיבות כי זה היה נראה לי טבעי אחרי מכה כזו, אבל עכשיו כבר 3 חודשים אחרי זה וזה לא נעלם - האם צריך לבדוק? או שזה משהו טבעי שיכול להימשך חודשים רבים? תודה

שלום עופר, החבלה גרמה ככל הנראה לזעזוע מוח קל ובהתאם כאבי ראש שלאחר חבלה שעשויים להמשך זמן ארוך ללא כל ממצאים בבדיקה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש