כאב ראש בצד ימין כמעט יומי

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/07/2019 | 08:57 | מאת: יפעת

בוקר טוב, בת 41 סובלת בשבועות האחרונים מכאב לוחץ בצד ימין מעל הגבה באופן כמעט יומי החל מסביבות 10 בבוקר ועד 15 לרב. בזמן הכאב האזור כואב גם בעת מגע ולחיצה ומרגיש שהעור גם מעט שורף ורגיש למגע. הכאב הרמה בינונית 5-7 בעבר לא סבלתי מכאבי ראש ממושכים אודה מאוד לאבחנתך

שלום יפעת, כעקרון כאב ראש חדש מצריך בירור, פני לרופא המשפחה לצורך בירור והדמיה בהתאם.

13/07/2019 | 08:14 | מאת: יפעת

תודה רבה דר. כמובן שפניתי לראש משפחה. הוא המליץ על הדמיה ופניה לנוירולוג. כמו כן ביצעתי בדיקות דם לאבחון דלקות שיצאו תקינות. בדיקה נוירולוגית של רופא המשפחה היתה תקינה. אני ממתינה להגיע את הרופאה הנוירולוגית השאלה מה להערכת עשוי להיות הדבר והאם הדמיה נחוצה בכל מקרה. האם העובדה שבעת כאב אדוויל עוזר אמורה להרגיע אותי לגבי הסיבות לכאב? אני מנסה להבין את חומרת המצב ומאוד מוטרדת מכך. האם במקרה של כאב מסיבות חמורות הכאב הוא קבוע או שעשוי להעלם ליום יומיים ואז לחזור? תודה רבה!

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש