כאבי ראש ת לחץ בראש אודה לתשובתך

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/07/2019 | 22:49 | מאת: הילה

שלום בת 29 אובחנתי עם סינוסיטיס .לאחר שבועיים של כאבי ראש וכאבי פנים. בדיקה ניורולוגית תקינה. מקבלת טיפול בציפרודקס לסינוסיטיס. ביומיים האחרונים לחץ בראש בכל הראש. יותר למעלה בראש .האם זה קשור לסינוסיטיס? האם זה קשור לעצם היותי טיפוס מאד לחוץ הצוואר השכמות הכל תפוס ונוקשה.אשצח לחוות דעת.

קשה לדעת הילה, האם הסינוסיטיס לווה בהפרשות וממצא בCT למשל או שאובחן קלינית בלבד כדאי לברר אם יש ממצאים מתאימים בהדמיה, מאידך תתכן תוספת של כאב ראש תעוקתי. התיעצי עם רופא המשפחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש