שלום כאבי ראש אודה לחוות דעתך המקצועית תודה רבה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/06/2019 | 09:46 | מאת: הילה

שלום בת 29 בריאה . 4 ימים סובלת מכאבי ראש פרונטלי. מצחי. נשלל סינוסיטיס. נבדקו אוזניים. הצוואר מאד נוקשה וכואב. ברקע אובחנה מיגרנה עם אאורה שהחלה בתקופה האחרונה אחת לחודש חודשיים. האבחנה הייתה לפני כחודש אצל ניורולוג. בדיקה שלו תקינה לחלוטין. לא יודעת לאבחן אם כרגע הכאב הוא מיגרנה או מהצוואר שכואב מאד. תנוחות מסויימות מעוררות את הכאב בצוואר ובשכמות.האם יתכן כאב מצחי ולחץ מקדימה שמוקרן מהצוואר? אציין גם שאני טיפוס מאד לחוץ וחרדתי ביומיום תודה

הצוואר הילה עשוי להשתתף באירועי המיגרנה ואינו הגורם,באם התופעה בצוואר נמשכת התיעצי עם נוירולוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש