כאבי ראש/מגרנה עקבות נטילת גלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/05/2019 | 02:24 | מאת: אלכסנדרה

שלום רב, מזה תקופה של 7 חודשים אני סובלת מכאבי ראש/מגרנות. המיגרנה מופיעה פעם בשבוע, או בשישי או בשבת, ובדרך כלל מחזיק עד יום א׳ בבוקר. ניסיתי לא לשנות את שעות השינה שלי בסופש ולהישאר במתכונת כמו בשאר ימות השבוע אך הדבר לא עזר.עשיתי סי טי עם חומר ניגודי , הבדיקה יצאה תקינה לחלוטין. בנוסף לכך, לפני שנה התחלתי ליטול גלולות למניעת הריון, מכיוון שסבלתי מאקנה.האקנה עבר, אך אני חוששת כי המיגרנות קשורות לגלולות. מה ניתן לעשות במקרה כזה? לא יכולה ולא רוצה להיות מושבתת כל סופש בגלל מיגרנות איומות מצד שני גם לא רוצה לחזור לאקנה. בת 37 בריאה בד״כ תודה

שלום אלכסנדרה, לא בהכרח קשר לגלולות אם כי לא ניתן לשלול. ניתן ליטול טיפול מונע שכן מדובר על כ4 התקפים בחודש כמו כן ניתן לתאם טיפול מתאים במידה ומופיע התקף. פני למומחה לכאבי ראש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש