סיטי מוח אם חומר ניגוד ובלי א.מ.ר.י אם ובלי

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

07/05/2019 | 19:05 | מאת: ניר

שלום עשיתי סיטי מוח אם ובלי חומר ניגוד עשיתי גם mri אם ובלי חומר ניגוד שתי התוצאות תקינות ללא ממצא חריג כמו גם בדיקות דם במעבדה תקינות תריסיות תקינה, בדיקות לב תקינות אז למה אני חש עדיין מן משהו מוזר בראש צמרמורות לפעמים נימול זרמים סחרחורת כאב ראש. אציין שאני בן 31 אתה ממליץ לי על בדיקת eeg גם ? שלפי הבנתי בודקת תחשמל במוח? ואשמח לדעתך למה אני מרגיש מה שאני מרגיש גם אחרי כול הבדיקות שציינתי מה זה יכול ליהות תודה מראש

יתכן מאד ניר ואתה סובל מכאב ראש תעוקתי מלווה סימני חרדה תופעות אלו יכולות להיות מטרידות וקשות וכל הבדיקות תקינות. נסה טיפול תואם אצל נוירולוג או מומחה לכאבי ראש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש