מיגרנה אוארה עם הבזקים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

04/04/2019 | 23:33 | מאת: יהודה

שלום רב. בן 43.. סובל מזה כשנתיים וקצת ממגרנה שמלווה בצידי העיניים מראות של ברקים ותזיזות בצבעים שונים. לאחר מכן כאב ראש חזק שלעיתים מלווה בחילות תחושות של חוסר יציבות בזמן עמידה . ההתקף מתרחש לפעמים פעמיים שלושה בחודש ולפעמים אף יותר . אין שינוי כלשהו בתזונה. האם מיגרנה זו מסוכנת יותר מהמגרנה הרגילה והאם יש לזה תרופה . צורך בתחחילת ההתקף אקמול פוקוס

שלום יהודה, תדירות כזאת מתאימה לטיפול מונע היוועץ במומחה לכאבי ראש לשם נסיון טיפולי כזה. מיגרנה עם אאורה לעתים קשורה לקרישיות יתר אך במידה מאד קלה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש