תחושה מוזרה בראש שקוראת לאחרונה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

11/03/2019 | 16:20 | מאת: דניאל

שלום רב לך בתקופה האחרונה אני מרגיש מן ריחוף לפעמים נימול וזרמים בראש לא כואב עשיתי בדיקות כלליות דם תריסיות אקג ועוד וזה היה תקין. שאלתי אליך האם הורמונים יכולים לגרום לתחושה שאני מרגיש ? הורמוני סטרס פרולקטין קורטיזול ודברים מהמשפחה הזאת ? או הורמונים אחרים? כי לא נראה לי שיש לי אוטם אירוע או דבר נוירולוגי אלא דבר יותר אנדוקריני... כרופא ראש אתה נתקלת וידוע לך הקשר שההורומנים יכולים לגרום לי לתחושה שאני מרגיש ? אני בן 32

ככל הנראה דניאל תופעות של סטרס במידה ומתמיד פנה לרופא המשפחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש