Cluster כרוני כאב ראש מקבצי כרוני

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/03/2019 | 18:57 | מאת: NOT_FOUND

הי דוקטור, סובל מזה 20 שנה מטיולים לגהינום, ככה אני מכנה Cluster , חייב לציין שאם השנים הכאב עובר טרנספורמציה ואכזרי יותר ויותר , כמה שאלות ., אחרי כל סוגי הטיפולים האפשריים נגד ההתקפים עוזר לי ריזלט , יש לי 5-6 התקפים ביום אפיזודה ארוכה ביותר זה היה 45 יום , לשאלה- יוצא שאני צורך כ5 כדורי 10 מל'ג ריזלט ביום זה בסדר ? (גם אם לא אני מוכן לקחת 20 ביום גם ככה אין טעם לחיות רמת הכאב על סף עילפון:) , אני יכול לקחת נגיד 4 ריזלט ו2 כדורי נרמיג באותו יום ? כי פשוט קשה מאוד לקבל מרשם לכמויות כאלה של ריזלט , מה להגיד לרופא כדי לקבל מרשם ליותר ריזלט ? כמה אפשר בכלל במקסימום ?

הטיפול בריזלט אינו טיפול טוב יש טיפול מונע יעיל בהרבה שעשוי להקל עליך לעבור את תקופת הקלסטר הקשה במינימום סבל. פנה למומחה לכאבי ראש כדי לטפל בהתאם. כמויות הריזלט שלך חריגות.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש