מיגרנה עינים או משהו אחר

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/02/2019 | 17:36 | מאת: רונן

קרוב לשנה אני הולך להיתלונן לרופא עיניים על כאבים בעין שמאל( כאבים קטנים שהולכים ובאים). הרופא עיניים אינו מוצא בעיה בעיניים. לפני שבועיים הכאבים בעין שמאל הפכו לאיומים ואינם עוברים לרגע ואפילו מתגברים בצפיה במסך פלאפון/ טלוויזיה / מחשב, הרופא עיניים שוב אינו מצא בעיה בעין שמאל, איני מאמין שזה סינוסיטיס כי אין לי נזלת עכשיו או נפיחות או גודש,הוא הפנה אותי לנוירולוג. כי זה נשמע לו מיגרנה של העיניים. מקריאה באינטרנט זה דומה אבל במיגרנה יש התקף וזה עובר ואצלי זה קבוע... השאלה עם לחכות לתור של נוירולוג חודש, או ללכת למיון אולי?

שלום רונן, כאבים ממוקדים קשים במשך שבועיים מצריכים בירור, חדר מיון זהו פתרון סביר.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש