כאב ראש וכאבים בקרקפת

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

29/01/2019 | 16:32 | מאת: אורי

שלום בן 22 סובל כבר 4 חודשים מכאבי ראש זה מתחיל כאב עמום בבוקר ומתגבר בהמשך היום , וכאב שאני נוגע בקרקפת ההיתי פעמיים במיון ועשו לי צילום ct ואמרו שהכל בסדר ולפני שבועיים ההיתי אצל נירולוג שאמר שזה בא מלחץ ונתן לי אלטרולט וזה לא עוזר

שלום אורי, תה מתאר כאב ראש תעוקתי עם רגישות יתר של מערכת העצבים על רקע זה ולכן רגישות בקרקפת (התופעה קרויה אלודיניה) האלטרולט כנראה אינו מספיק פנה למומחה לכאבי ראש להתאמת טיפול מדויקת יותר.

01/02/2019 | 15:37 | מאת: אורי

תודה ד"ר יש לי גם קצת סחרחורות יכול להיות שזה גם קשור?

07/02/2019 | 11:11 | מאת: אורי

תודה ד"ר שכחתי לרשום שאני מתכופף יש לחץ בראש מה זה יכול להיות?

02/03/2023 | 22:42 | מאת: כרמית

היי תקבע תור לרופא עיניים שיבדוק את הרישתית ואת קרקעית העין לפעמים בעיה בעין משליכה לכאבי ראש

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש