הימשכות תסמיני מיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

06/01/2019 | 14:14 | מאת: אורלי

שלום מיום חמישי בערב (כמעט 72 שעות) אני חווה תסמיני מיגאננ. סחרחורת, כאב ראש לוחץ בצד ימין ומפעם לפעם טשטוש בקצה שדה הראיה בעין ימין) זו הפעם הראשונה שאני חווה התקף כה קשה. כמה זמן יכול להמשך התקף כזה? האם יש טעם לפנות למיון? יש טיפול תרןפתי מעבר לנורופן שמומלץ? אציין שבלילות, אחרי נטילת נורופן אני מצליחה לישון טוב והתסמינים חוזרים עם ההתעןררות.

מיגרנה אורלי לפי הגדרתה נמשכת בין 4 ל72 שעות ולעתים יותר כך שהזמן אינו מפתיע יש כמובן תרופת ספציפיות למיגרנה ממשפחת הטריפטנים, פני לרופא המשפחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש