כאבי ראש חולפים ובחילות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

29/12/2018 | 23:21 | מאת: רועי

היי אני סובל מכאבי ראש שמופיעים מידי פעם בחלקו האחורי של הראש לרוב,המקום די משתנה ולפעמים בצדדים או בקדמתו של הראש. ביום יום שלי אני פחות סובל מכאבי הראש האלה אלא יותר מסחרחורות שהולכות ובאות שלפעמים מלוות בבחילות ולפעמים לא. מידי פעם יש ראייה כפולה שקיימת לרוב גם כאשר אני עוצם עין אחת. אין לי כאבי ראש בשיעול או לאחר מאמץ או התעטשות או כאשר אני קם בבוקר. אני נורא לחוץ ומוטרד מהמצב האם זה יכול להיות מסוכן כי הרבה אמרו לי שזה יכול לנבוע מחרדה או לחץ נפשי?

שלוםרועי, יתכן תופעות כאלועל רקע מתח בעיקר ראיה כפולה בעין אחת, מאידך כדאי להיוועץ בנוירולוג כדי לאבחן במדויק.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש