תחושת לחץ בראש בצד שמאל

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

06/12/2018 | 18:20 | מאת: מיה

שלום דר כבר כתבתי פה פעמיים לגבי תחושת אי נוחות בצד שמאל של הראש מין נקודות לחץ וכובד באותו צד אבל מתפקדת רגיל . התחושה הזו כבר חודש וחצי ורק בצד שמאל של הראש בקודקוד . נבדקתי על ידי נוירולוג ורופא משפחה שטענו שזו חרדה . האם חרדה מתבטאת בצד אחד של הראש ? לפי מה שקראתי שכאשר תחושה נמצאת בצד אחד זה יותר מסוכן מאשר שהיא מופיעה בכמה אזורים . אציין שהתחושה לא החמירה ולא השתנתה היא באותה רמה מאז שהתחילה .

כן מיה כאב כזה יכול להתבטא גם בצד אחד של הראש, אם הדבר מקשה עליך בקשי הפניה לCT של הראש כדי להוכיח שהכל כשורה

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש