לחצים בראש ותחושת שיוט(סחרחורות)

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

03/12/2018 | 10:16 | מאת: דניאל

שלום, כמה חודשיים שאני מרגישה תחושת שיוט כמו ששמו אותי על עלה או משהו כזה בים ואני צפה וזה מרגיש מהראש לכל הגוף. לא יכולה לעמוד רצוף ללא תזוזה, לשכב לישון רק בישיבה, לשבת תופסת עך הידיים את הכיסא שלא יפול(ההרגשה כזאת). עשיתי פיזיותרפיה לזה כמה פעמים לא עזר (לורטיגו). הלחצים מאד חזקים בראש. אני צעירה,ולא חוויתי דבר כזה מעולם.

שלום דניאל, התיאור מצריך בירור יותר יסודי פני לנוירולוג לבדיקות ולאבחנה מדויקת יותר וטיפול בהתאם.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש