איגל סנדרום

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/11/2011 | 15:36 | מאת: mia

שלום ! בת 28,בעבר סבלתי מכTבי מפרק לסת, צוואר וגרון מימין,נאמר לי פעם שייתכן שיש לי EAGLE SYNDROM, לא עשיתי צילומים אלא רק צילום רנטגן לפרקי לסת. כאב הגרון נעלם, אך כיום סובלת מכאב ראש אחורי האוזן ולפעמים כאבי צוואר ופרק לסת, נקבע לי MRI לפרקי לסת, בדיקה נוירולוגית ללא ממצא, שאלתי היא : 1. מהם התסמינים של תסמונת EAGLE SYNDROME? 2. האם יכול להיות שכאבים שלי יעידו על EAGLE SYNDROM? 3. מי הרופא שמטפל בעיניין זה של EAGLE SYNDROM? האם הוא אורטופד או כירורג פה ולסת? או מי? תודה מראש

שלום מיה התסמונת קשורה לעצפ הנמצאת מתחת לאוזן הקרויה Styloid שלעתים נלחצת וגורמת לכאב. הכי מתאיפ לטיפול רופא א.א.גרון.צריך צילום מכוון לסטילואיד. התסמונת נדירה,אם האורך יותר מ3 ס"מ מקצרים בניתוח.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש