תחשוה מוזרה בצד אחד של הראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/11/2018 | 17:25 | מאת: מירית

שלום רב . יש לי מין אי נוחות בראש בצד שמאל וקצת רגישות ברקה באותו צד ולפעמים אף לחץ במרכז הראש למעלה קשה לתאר את התחושה אבל זה מין כובד פנימי או יותר נכון הרגשה שיש משהו תפוס ובעיקרון ההרגשה היא רק בצד שמאל . פניתי לרופא משפחה ונוירולוג שאמרו שאין צורך בהדמיה ואין משהו מסוכן . האם כדאי לדרוש בכל זאת הדמיה ? בהתחשב שההרגשה מלווה אותי כשבועיים .. עוד שאלה : במידה וזה משהו מסוכן כמו גידול חס ושלום ,, האם הייתי מרגישה תסמינים נוספים או שניתן לפספס ללא הדמיה ??! הנני בת 29

הסימפטומים קלים וזה רק שבועיים ניתן מירית ליטול משככי כאב ולהמתין מעט.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש