שוב בקשר לתופעות בעיניים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

20/11/2018 | 10:24 | מאת: מיה

שלום דר ותודה על מענה מהיר . אני בטוחה 100% שאין לי תנועות לא רצוניות אני מתמקדת בנקודה מסויימת ורואה קצת תזוזות בתמונת הראיה יש לציין שכשאני בלחץ או עושה פעילות או מתעוררת בבהלה הרעד מואץ יותר וממש חזק ,, כיוון שנשלל בעיה בעיניים האם יש סיכוי שיתברר שזו בעיה רצינית במוח ? או כיוון שעבר 7 שנים אפשר ללמוד שזו תופעה לא מסוכנת ? והאם יש דברים שקורים במוח שאין להם פתרון אבל הם לא מסוכנים ? אני לא רוצה להתעקש על הדמיה אם זה מיותר . גם ככה הרופאים לא נותנים את הבדיקה הזו בקלות רק אם הם אכן רואים שיש בעיה .

לא נראה כבעיה מסוכנת לכי לבדוק ניסטגמוס אם הכל תקין יתכן והבעיה לא פיסית.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש