איך מבדילים בין כאבי ראש מסויימים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

19/11/2018 | 21:55 | מאת: שיר

שלום רב ברצוני לשאול שאלה שמאוד מעניינת אותי איך מבדילים בין כאב ראש הנובע ממתח נפשי לבין כאב ממקור מסוכן.. מחלה.. גידול?? יש לי כאב ראש במרכז הראש בחלק העליון כבר שבועיים וזה מטריד אותי רופא המשפחה טוען שזה מתח נפשי . איך הוא יכול לדעת מה מתרחש באמת בתוך הראש ?? בת 28

שלום שיר, הרופא לקח בחשבון את הכרותו אתך, מאידך כאב ראש חדש אם הוא נמשך שבועות מצריך אבחון, סטטיסטית רובם המכריע של כאבים כאלו אינם נובעים מגידול או מחלה אבל כאמור המשך הכאב יצריך הדמיה ואבחון.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש