מיגרנות וכאבי ראש טופמקס

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

16/11/2018 | 13:17 | מאת: ישראל

שלום ד״ר. אני הייתי לוקח טופמקס במשך שנתיים 25 מ״ג ביום... והפסקתי בפעם אחת בגלל שהראייה שלי היתה מטושטשת מאוד... כיום אני 14 יום אחרי הפסקת הטופמקס. ברוך השם אני רואה יותר טוב. רק יש לי קפיצות מתוך שינה , הכוונה היא שאני יושן היד שלי קופצת או הרגל קופצת ללא חוסר שליטה , האם זה קשור להפסקת הטופמקס? והאם זה מסוכן ? והאם זה יעבור ( אם זה קשור לטופמקס) ? תודה מראש 💐

הקפיצות ישראל סמוך לשינה הן כמעט פיסיולוגיות ואינן קשורות כלל להפסקת הטופמקס.

19/11/2018 | 00:36 | מאת: ישראל

אז זה מסוכן ?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש